سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان قندی

نان قندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
ماست‏ ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد سفید ۱.۵ لیوان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
نان قندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان قندی
روش ساخت
مرحله 1ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق یا همزن دستی خوب خوب هم بزنید تادانه های شکر کاملا حل بشه ،سپس روغن مایع را اضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یا هل را هم بیفزایید ،
مرحله 2آردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست آخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تا خمیربسیارلطیفی داشته باشیم.
مرحله 3خمیربا این میزان آردبسیارلطیفه ،اگردرحدکمی هم چسبنده بود اشکالی ندارد (این خمیر چسبنده هست کمی) دستتان را با آرد و یا روغن آغشته کنید تا بتونید راحت پهن کنید خمیر رو
مرحله 4ولی اگر خیلی شل بود آرد بزنید برای من ۲ لیوان آرد بُرد بستگی به آرد داره بعضی آردها زود میگیره بعضی ها دیرتر خمیرنیازبه ورز ندارد ،اگرخمیررازیاد ورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.
مرحله 5خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازآماده شدن ،آن راپهن کنید. من کف قالب رو با اَرده چرب کردم کف قالب یاسینی یا تابه موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیرآماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر۳ تا پنج میلی پهن کنید خمیر رو حتما داخل قالب باز کنید ،روی آن طرح بیندازید من با چنگال طرح انداختم.
مرحله 6روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدو..بپاشید روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم میذاریم داغ بشه بعد مدت ده دقیقه بعد تابه رو روش میذاریم درش رو میبندیم مدت ده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه.
مرحله 7روش پخت داخل فر :درفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه بالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست آخرکمی درحدخوش رنگ شدن گریل کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین