سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

نان فنجانی با پنیر بری و رزماری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۴ نفر
مواد لازم
نمک ۱ قاشق سوپ خوری
رزماری ۲ قاشق سوپ خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۲/۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۴.۵ فنجان
روغن زیتون ۱/۲ فنجان
شکر ۱۰۰ گرم
شیر ۲ فنجان
پنیر بری ۱۷۰ گرم
نان فنجانی با پنیر بری و رزماری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان فنجانی با پنیر بری و رزماری
روش ساخت
مرحله 1شیر، شکر و روغن زیتون را با هم در یک روغن دان 3 لیتری هم بزنید سپس روی شعله ی متوسط قرار دهید و هم بزنید و بگذارید به آرامی به جوش بیاید.
مرحله 2وقتی به جوش آمد شعله را خاموش کنید و بگذارید بماند تا از داغی در آمده و گرم شود و به دمایی بین 90 تا 110 درجه فارنهایت (32 تا 43 درجه سانتی گراد) برسد. این کار 10 دقیقه طول می کشد. بایستی دما به حدی برسد که بتوانید نوک انگشت خود را داخل مایع کنید و بی آنکه بسوزید مدتی نگه دارید.
مرحله 32 فنجان آرد و خمیر مایه را به هم اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند سپس در آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت یا تا زمانی که حجمش 2 برابر شود ور بیاید. 2 فنجان و نصفی آرد باقیمانده، جوش شیرین، بکینگ پودر، رزماری ریز شده و نمک را اضافه کنید.
مرحله 4فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و 18 قالب مافین را با اسپری آشپزی چرب کنید.
مرحله 5با استفاده از دست توپ های 2.5 سانتی متری از خمیر گرد کنید. در نهایت 54 توپ کوچک درست می شود. سپس در هر قالب مافین سه توپ قرار دهید. 1 تکه پنیر بری را وسط هر قالب مافین پر شده فشار دهید و بیشتر آن را زیر رویه ی توپ های خمیری بفرستید.
مرحله 616 تا 20 دقیقه تا زمانی که روی آنها قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. قالب را از فر بیرون بیاورید سپس با استفاده از یک قاشق یا چاقو هر چه پنیر از داخل قالب های مافین بیرون زده و به روی بدنه ی قالب اصلی ریخته را به روی نان فنجانی ها برگردانید.
مرحله 7بگذارید 10 دقیقه خنک شود سپس روی یک توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید کاملاً خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین