زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک ۱ قاشق سوپ خوری |
رزماری ۲ قاشق سوپ خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
خمیر مایه ۲/۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد ۴.۵ فنجان |
روغن زیتون ۱/۲ فنجان |
شکر ۱۰۰ گرم |
شیر ۲ فنجان |
پنیر بری ۱۷۰ گرم |
مرحله 1 | شیر، شکر و روغن زیتون را با هم در یک روغن دان 3 لیتری هم بزنید سپس روی شعله ی متوسط قرار دهید و هم بزنید و بگذارید به آرامی به جوش بیاید. |
مرحله 2 | وقتی به جوش آمد شعله را خاموش کنید و بگذارید بماند تا از داغی در آمده و گرم شود و به دمایی بین 90 تا 110 درجه فارنهایت (32 تا 43 درجه سانتی گراد) برسد. این کار 10 دقیقه طول می کشد. بایستی دما به حدی برسد که بتوانید نوک انگشت خود را داخل مایع کنید و بی آنکه بسوزید مدتی نگه دارید. |
مرحله 3 | 2 فنجان آرد و خمیر مایه را به هم اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند سپس در آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت یا تا زمانی که حجمش 2 برابر شود ور بیاید. 2 فنجان و نصفی آرد باقیمانده، جوش شیرین، بکینگ پودر، رزماری ریز شده و نمک را اضافه کنید. |
مرحله 4 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و 18 قالب مافین را با اسپری آشپزی چرب کنید. |
مرحله 5 | با استفاده از دست توپ های 2.5 سانتی متری از خمیر گرد کنید. در نهایت 54 توپ کوچک درست می شود. سپس در هر قالب مافین سه توپ قرار دهید. 1 تکه پنیر بری را وسط هر قالب مافین پر شده فشار دهید و بیشتر آن را زیر رویه ی توپ های خمیری بفرستید. |
مرحله 6 | 16 تا 20 دقیقه تا زمانی که روی آنها قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. قالب را از فر بیرون بیاورید سپس با استفاده از یک قاشق یا چاقو هر چه پنیر از داخل قالب های مافین بیرون زده و به روی بدنه ی قالب اصلی ریخته را به روی نان فنجانی ها برگردانید. |
مرحله 7 | بگذارید 10 دقیقه خنک شود سپس روی یک توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید کاملاً خنک شود. |