سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان فطیر

نان فطیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
روغن ۱/۱/۴ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آب ۳/۴ پیمانه
پودر شکر ۱/۴ قاشق سوپ خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
پودر خمیر ترش ۲ قاشق سوپ خوری
آرد ۶ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
نان فطیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان فطیر
روش ساخت
مرحله 1در ظرفی مناسب آب گرم و پودر خمیر ترش و 1/4 قاشق پودر شكر را مخلوط نموده و در دمای اتاق پنج تا ده دقیقه قرار می‌دهیم تا پف كند.
مرحله 2شیر را داغ كرده و با شكر را مخلوط می‌كنیم سپس نمك و تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و مایه خمیر ترش را نیز به آرامی افزوده، تمام مواد را با هم مخلوط كرده و آرد و روغن مایع را به تدریج اضافه می‌كنیم تا جایی كه دیگر خمیر به دست نچسبد.
مرحله 3روی خمیر را می‌پوشانیم و در محل گرم یك ساعت قرار داده تا خمیر استراحت كند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله 4كف سینی فر را چرب كرده، خمیر را ورز داده و به حالت گرد فرم می‌دهیم و به همان حالت 45 دقیقه می‌گذاریم تا بماند.
مرحله 5زعفران و زرده را با چنگال زده، با پودر قند مخلوط می‌كنیم و با قلم‌مو روی نان‌ها می‌مالیم سپس با قالب‌های شیرینی یا چنگال روی نان فرو رفتگی ایجاد می‌كنیم و در فری كه از یك ربع قبل با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می‌دهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین