سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان فطیر اراک

نان فطیر اراک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
کنجد ۱ قاشق سوپ خوری
نان فطیر اراک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان فطیر اراک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر ولرم را با شکر و پودر خمیر مایع مخلوط کرده اگر از سلامت مایع خمیر اطمینان دازیم احتیاجی به عمل آوری نیست
مرحله 2روغن مایع که میزان آن ۱/۲پیمانه است را اضافه کرده مخلوط میکنیم
مرحله 3تخم مرغ را از حالت لختگی در آورده به مواد اضافه میکنیم
مرحله 4آرد و نمک و زردچوبه و پودر زنجبیل را الک کرده به مواد اضافه میکنیم اکر آرد کم بود میتوان دوباره به آن آرد اضافه کرد تا خمیر یکدستی بدست اید
مرحله 5روی خمیر را پوشانده نیم ساعت در محیط آشپز خانه استراحت میدهیم تا به اصطلاح ور بیاید بعد خمیر را ورز داده تا هوای اضافه آن خارج شود به چانه های کوچک تقسیم بندی کرآن را به صورت گرد به قطر نیم سانت پهن کرده روی آن نقش ونگار میدهیم
مرحله 6بعد از این قسمت باید روی فطیر ها پارچه بیاندازیم ده دقیقه استراحت کند بعد مواد رومال را مخلوط کرده روی فطیرها زده داخل فر میگذاریم تا پخته شود.
مرحله 7دمای فر ۱۶۰درجه سانتیگراد زمان پخت ۳۰دقیقه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین