سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرازی نان فسایی (کماچ)

نان فسایی (کماچ)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۰ نفر
مواد لازم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۲۵۰ گرم
آرد گندم ۲۵۰ گرم
زعفران آب کردهبه مقدار لازم
تخم خرفهبه مقدار لازم
نان فسایی (کماچ)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان فسایی (کماچ)
روش ساخت
مرحله 1روغن جامد را چند ساعتی در هوای اتاق قرار میدهیم تا از حالت سفتی بیرون بیاید.
مرحله 2در ظرفی مناسب روغن و پودر شکر الک شده را باهمزن برقی برای چند دقیقه میزنیم تا مواد کرمی رنگ شود.
مرحله 3سپس پودر هل و پودر دارچین و پودر زنجبیل را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
مرحله 4تخم مرغ را هم اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله 5آرد گندم و آرد سفید را مخلوط کرده و الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و در آخر کمی با دست ورز میدهیم.
مرحله 6خمیر را یکبار از چرخ گوشت رد میکنیم تا مواد بطور کامل به خورد هم بروند.
مرحله 7این خمیر کاملا یکدست نبوده و البته همین باعث ترد شدن شیرینی خواهد شد.
مرحله 8روی صفحه ای مسطح خمیر را گذاشته و بادست آن را باز میکنیم و اگر کناره های خمیر شکننده بود آن را با انگشتان جمع میکنیم. سپس با وردنه به آرامی خمیر را صاف و پهن کرده.
مرحله 9خمیر را به ارتفاع یک سانت باز میکنیم و آن را قالب زده اما با قالب شیرینی را در نمی آوریم چون میشکند.
مرحله 10با کاردک مقداری از خمیر را بالا می آوریم و شیرینیها را از روی کاردک برمیداریم و به سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم منتقل میکنیم.
مرحله 11فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله 12زعفران آبکرده را با برس روی شیرینیها می مالیم ودرآخر هم مقداری تخم خرفه روی هر شیرینی می ریزیم.
مرحله 13شیرینیها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم. نباید رنگ زیر شیرینی تغییر کند وگرنه میسوزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین