سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان فتیر

نان فتیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱/۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱.۵ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ قاشق غذا خوری
آرد ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شکر ۱/۲ قاشق غذا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
کنجدبه مقدار لازم
نان فتیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان فتیر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نصف ق غ خمیر مایه را با یک ق چ شکر در ظرفی میریزیم و سپس 3 تا 4 ق غ آب ولرم(که اگه دستمونو زدیم بهش نسوزونه و سردم نباشه) به آن اضافه کرده و در جای گرمی میگذاریم تا عمل بیاید.
مرحله 2در این مرحله یک لیوان آب ولرم رو در ظرفی که میخوایم خمیر رو توش درست کنیم میریزیم و سپس شکر و نمک و روغن و خمیر مایمون رو اضافه میکنیم و آرد رو کم کم اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم و وقتی که سفت شد به وسیله دست خمیر رو ورز میدیم و آرد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه بعد روی خمیرمون یه پلاستیک میکشیم و یک دستمال تمیز روش میزاریم تا گرم بمونه و به مدت یک ساعت بهش استراحت میدیم تا خمیرمون عمل بیاد.
مرحله 3برای تهیه مواد میانی نان : اول آرد رو تفت میدین تا خامیش بره و طلایی بشه بعد کره و شکر رو بهش اضافه میکنین و هم میزنین و آمادست.
مرحله 4در این مرحله از خمیرمون به هر اندازه ای که میخوایم برمیداریم و توی دستمون گرد میکنیم.در اصطلاح میگن چانه زدن بعد مثل کاسه گود میکنیم و یکم از مواد میانی داخلش میزاریم جمعش میکنیم بعد روی سینی مون رو آرد پاشی میکنیم خمیرمون و میزاریم و با نوک انگشتان باز میکنیم.
مرحله 5در این مرحله یک عدد تخم مرغ را با چنگال میزنیم و یه مقدار زعفران بهش اضافه میکنیم (برای خوشرنگ شدن) و با قلم مخصوص روی فتیر میزنیم و کنجد در صورت دلخواه می پاشیم.
مرحله 6در اینجا داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و فتیر هارو میزاریم داخلش و میزاریم تو فر،اول پایین و روشن میکنیم تا فتیرامون بپزه بعد چک میکنیم اگه زیرش پخته بود و رنگش عوض شده بود روشو روشن میکنیم تا طلایی بشه حواستون باشه نسوزه،فتیر شما آمادست. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین