سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک نان شیرینی الماسی

نان شیرینی الماسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۷۵ گرم
آرد ذرت ۳۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱۷۰ گرم
شکر قهوه ای ۲۵۰ گرم
شربت ذرت ۱/۲ فنجان
گردو ۴ فنجان
خامه زده شده ۱۱۵ گرم
وانیل‏ ۲ قاشق چای خوری
کره ۵۵ گرم
نان شیرینی الماسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان شیرینی الماسی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرحله 2سینی لبه دار را با فویل بپوشانید و با کره فویل را چرب کنید.
مرحله 3آرد، پودر قند، آرد ذرت و نمک را داخل دستگاه بریزید و مخلوط کنید. 170 گرم کره را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط گوله گوله شود.
مرحله 4خمیر را داخل سینی قرار دهید و آن را پهن کنید و به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شود سپس از داخل فر در بیاورید. دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) کاهش دهید.
مرحله 5شکر قهوه ای و شربت ذرت و 55 گرم کره را داخل یک قابلمه متوسط مخلوط کنید تا اینکه شکر حل شود و به مدت یک دقیقه بجوشانید. سپس گردو و خامه را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و با وانیل مخلوط کنید و روی نان شیرینی گرم داخل سینی لبه دار بریزید
مرحله 6دوباره آن را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن کاراملی رنگ بشود و بعد بگذارید خنک شوند.
مرحله 7به وسیله فویل، شیرینی را به یک تخته انتقال دهید و با چاقو کات کنید و بعد بین کاغذ روغنی قرار دهید و داخل یک ظرف در دار محکم در دمای اتاق قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین