سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان شیرمال ترکی

نان شیرمال ترکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
آرد ۶-۵ فنجان
روغن ۲/۳ فنجان
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
شیر ۱ فنجان
شکر ۲/۳ فنجان
خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آببه مقدار لازم
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
کنجد ۱/۳ فنجان
کرهبه مقدار لازم
نان شیرمال ترکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان شیرمال ترکی
روش ساخت
مرحله 1مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و بگذارید تا کاملاً پف کند.
مرحله 2آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر ، نمک ، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم افزوده و شیر و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم زنید، که خمیر به دست آمده نرم باشد.
مرحله 35 یا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله کنید. روی خمیر را بپوشانید و ۳ ساعت بماند تا جا بیفتد.
مرحله 4سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله ها را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی درآورید.
مرحله 5آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش دهید. کنجد و زرده تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری مخلوط کرده و روی خمیر بمالیدخمیر را 20 دقیقه استراحت مجدد دهیدبرای پوک شدن نان . سینی را در وسط فر با حرارت 180 درجه به مدت 15 دقیقه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود.
مرحله 6سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود، بعد روی آن کمی شیر بریزید و کره بمالید، که نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم بچسبانید و در داخل نایلون بگذارید، تا خشک نشوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین