سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان شیرمال بادامی

نان شیرمال بادامی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
وانیل‏ ۲ قاشق چای خوری
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
مخمر ۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
پودر بادام ۵۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خامه‏ ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
پرک بادامبه مقدار لازم
نان شیرمال بادامی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان شیرمال بادامی
روش ساخت
مرحله 1شیر، وانیل و کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. خنکی در حدی قابل قبول است که وقتی با انگشت کوچکتان امتحان می‌‍‌کنید، شیر گرم باشد ولی دست را نسوزاند.
مرحله 2در ظرفی آرد را الک کنید. در گوشه‌ای از آرد، نمک و شکر را اضافه کنید. در طرف دیگر آن، مخمر فوری، تخم‌مرغ و مخلوط شیر و کره را به مواد اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اگر همزن برقی با دسته مخصوص خمیر در دسترس دارید که بهتر، وگرنه با همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا خمیر چسبناکی به دست بیاورید.
مرحله 3حالا مواد را آن قدر با دست ورز بدهید تا خمیر نرمی حاصل شود. در ظرفی تمیز کمی روغن بمالید و خمیر را در آن بگذارید. در ظرف را ببندید و کناری بگذارید تا یک ساعت خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.
مرحله 4مواد میانی را آماده کنید. سفیده تخم‌مرغ را در مخلوط کن بریزید. چند لحظه دستگاه را روشن کنید. سپس کره نرم شده، شکر، دارچین، پودر بادام و خمیرمارسیپان را اضافه کرده، دوباره دستگاه را روشن کنید تا مایه نرمی آماده بشود.
مرحله 5خمیر آماده را دوباره ورز دهید و با وردنه صاف کنید تا یک سطح مستطیل شکل به دست بیاید. مواد میانی را روی سطح خمیر بمالید. خمیر را از طول لوله کنید تا به شکل یک استوانه در بیاید. حالا این استوانه را برشهایی پنج سانتی متری تقسیم کنید.
مرحله 6قالبی میان تهی را کره بمالید و هر یک از این برشها رو توی قالب از یک طرف بچینید تا تمام قالب را پر کنید. روی قالب را بپوشانید و کنار بگذارید تا باز یک ساعت استراحت کند. بعد از این که حجم خمیر دو برابر شد، مواد رومال راهم مخلوط کرده و روی سطح آن بمالید.
مرحله 7پرک بادام را روی خمیر بریزید و قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای200 درجه سانتیگراد بگذارید. تا زمانی که روی نان طلایی شود و کامل بپزد. این مدت 50 تا 60 دقیقه است که بستگی به نوع و مدل فرهم دارد. بعد از پخت و طلایی شدن رویه نان، قالب را بیرون بیاورید تا خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین