سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان شمالی(کلن)

نان شمالی(کلن)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
شکر ۵ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سرپر
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
نمکنوک قاشق مربا خوری
آببه مقدار لازم
زعفران ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
سیاه دانهبه مقدار لازم
نان شمالی(کلن)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان شمالی(کلن)
روش ساخت
مرحله 1آرد را الک کرده به همراه خمیر مایه.نمک.شکروروغن مایع در ظرف ریخته وباهم مخلوط می کنیم.
مرحله 2کم کم آب ولرم را به موادمون اضافه میکنیم و ورز می دهیم تا زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبد.
مرحله 3روی ظرف خمیر را با سلفون می پوشانیم وبه مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر ور بیاید وچند برابر حجمش اضافه بشه.
مرحله 4بعد از یک ساعت روی خمیر را باز کرده وآن را دوباره کمی ورز می دهیم ته واطراف قابلمه را با روغن چرب می کنیم.از خمیر گلوله گلوله برمی داریم وبه شکل گل در قابلمه می چینیم.روی قابلمه را با سلفون به مدت نیم ساعت می پوشانیم تا خمیر استراحت کند.
مرحله 5سلفون راازروی قابلمه برمی داریم.زعفران.روغن مایع وزرده تخم مرغ را در ظرفی مخلوط کرده با فرچه روی خمیر می مالیم.وبا کنجد وسیاه دانه روی خمیر را تزیین می کنیم.
مرحله 6روی حرارت ملایم گاز شعله پخش کن گذاشته وقابلمه را روی آن قرار می دهیم.در قابلمه را نیم ساعت اول باز نکنید.برای طلایی شدن روی نان آن را در فر قرار داده وبرای زمان کوتاهی گریل را روشن کرده تا روی نان طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین