سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان سیمیت

نان سیمیت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
آب ۱/۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
کنجدبه مقدار لازم
شیره خرمابه مقدار لازم
نان سیمیت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان سیمیت
روش ساخت
مرحله 1خمیر مایه را با 1/4 پیمانه آب ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر در ظرفی مخلوط کرده و روی آن را به مدت 15 دقیقه میپوشانید تا پف کند و اصطلاحا عمل بیاید.
مرحله 2تخم مرغ خوب هم بزنید و  بقیه آب و خمیرمایه و شکر و روغن رو مخلوط کنید.
مرحله 3حالا  آرد رو اضافه کنید خوب ورز بدید تا یک خمیر یک دست، به دست بیاد.
مرحله 4چون سایز تخم مرغ‌ها هیچوقت یکی‌ نیست برای همین ممکن خمیر کمی‌ شل و سفت بشه پس کم کم آرد اضافه کنید .اگر شل بود میتونید از ۱ تا ۳ قاشق آرد استفاده کنید.
مرحله 5بعد روی خمیر رو با حوله آشپز خانه بپوشانید و بذارید یک جای گرم به مدت ۱ ساعت تا حجم خمیر ۲ برابر بشود.
مرحله 6خمیر رو به 7-8 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به 2 قسمت تقسیم کنید و نوار‌های باریکی درست کنید و هر ۲ تا نوار باریک رو به هم بپیچید و سرشون رو به هم بچسبانید.
مرحله 7روی خمیر آماده شده با برس شیره که با آب رقیق شده رو بمالید و کنجد بپاشید. اگر کنجد خام هست میتوانید کمی روی حرارت تفت بدهید.
مرحله 8این قسمت کمی‌ سخت هست و دقت و حوصله می‌خواد بعد داخل سینی فر بگذارید . حالا روشون رو با یه پلاستیک بپوشانید بزارید 15-20 دقیقه استراحت کنند.
مرحله 9خمیر را داخل فر که از قبل روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتیگراد گرم کرده بودید به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی‌ که روی نون‌ها طلایی‌ بشه بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین