سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا نان سیر و ریحون

نان سیر و ریحون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
جعفریبه مقدار لازم
برگ ریحان ۱۳ گرم
پنیر چدار ۶۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۶۰ گرم
کره ۱۱۳ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
نان باگت ۱ عدد
نان سیر و ریحون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان سیر و ریحون
روش ساخت
مرحله 1فر را با درجه 375 فارنهایت با 177 سلسیوس گرم می کنیم.
مرحله 2سیر را با پشت کارد له کرده پوستش را جدا می کنیم. نمک را اضافه کرده و سیر را با نمک له و مخلوط می کنیم.
مرحله 3سیر له شده را با کره نرم و پنیرها و ریحان و جعفری خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 4نان باگت را از وسط به دو قسمت و از پهنا به دو قسمت تقسیم می کنیم تا 4 تکه بزرگ نان داشته باشیم.
مرحله 5ترکیب کره و پنیر و ریحان و جعفری و سیر را روی طرف بریده شده نان ها می مالیم.
مرحله 6نان ها را طوری که طرف کره خورده بالا قرار گیرد به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر برشته می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین