سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان سیب

نان سیب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ فنجان
آرد ۴-۵ پیمانه
سیب ۵-۶ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
گردو ۳ قاشق غذا خوری
نان سیب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان سیب
روش ساخت
مرحله 1شیر را گرم کنید . شیر باید درحدی گرم باشد که در عین اینکه گرم است دست را نمی سوزاند . در یک ظرفی مناسب یک قاشق غذاخوری شکر و یک غذاخوری خمیرمایه فوری به آن افزوده کمی هم‌بزنید و روی آن را بپوشانید حدود پنج دقیقه تا عمل بیاید .
مرحله 2در ظرف گود و مناسبی سه عدد تخم مرغ و نصف پیمانه شکر و وانیل را ریخته و بزنید تا کشدار شود . صدگرم کره و نصف فنجان شکر را به مواد بیفزایید و هم بزنید . خمیرمایه عمل آمده را بیفزایید ، آرد را کم کم بیفزایید هم بزنید ، سپس با دست شروع به ورز دادن کنید ، هرگاه احساس کردید آرد نیاز دارد کم کم بیفزایید تا خمیری شود که لطیف بوده و به دست نچسبد . حدود پنج تا هفت دقیقه ورز دهید . خمیر را در ظرف گود تمیزی گذاشته ، روی آن‌را بپوشانید دور از باد و گرمای مستقیم بگذارید تا حجم آن چند برابر شود .
مرحله 3سیب را پوست گرفته ، رنده ریز کنید یا ریز ریز خرد کنید . نصف پیمانه به آن شکر و چند قاشق آب بیفزایید و روی حرارت ملایم بگذارید و تا آب اضافی آن کشیده شود و هم بزنید تا نسوزد . سپس شعله را خاموش کرده گردو را به آن بیفزایید و اجازه دهید خنک شود.
مرحله 4بعد ور آمد خمیر پف آن را بگیرید .از خمیر چانه هایی بگیرید و باز کنید از مواد میانی در آن بگذارید و به شکل دلخواه بپیچید . خمیر را با فاصله در تابه چرب شده بگذارید. مجدد روی آن را بپوشانید تا یک ربع الی نیم ساعت استراحت مجدد کند . فر را روی حرارت صد و هفتاد و پنج درجه روشن کنید . روی خمیر هارا با زرده تخم مرغ هم زده رومال کنید ، روی آن کنجد بپاشید و در فر بپزید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین