سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان سوخاری بادامی

نان سوخاری بادامی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
اسانس وانیلچند قطره
نمکنوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
بادام ۲۵۰ گرم
کره ۱۷۰ گرم
شکر ۱.۵ لیوان
آرد ۳ لیوان
نان سوخاری بادامی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان سوخاری بادامی
روش ساخت
مرحله 1کره را از 1 ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه بریزید و شکر اضافه کنید ، مخلوط شکر و کره را با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود
مرحله 2سپس وانیل ، 3 تخم مرغ کامل و 1 زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 3آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد دیگر اضافه نمایید ، با قاشق مخلوط کنید تا مایه نان یکدست شود
مرحله 4سپس بادام شیرین ها را اضافه نمایید.
مرحله 5ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه نان سوخاری را مانند نان باگت در مرکز سینی پهن کنید ( یا داخل قالب مستطیلی بریزید ) ، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان ترد و طلایی شود.
مرحله 6پس از پخت نان را از فر خارج کنید و با چاقو نان را از طول برش های یک اندازه بزنید ( سرعت عمل بالا داشته باشید تا نان خشک نشود ) ؛ نان های برش خورده را ته سینی فر بچینید و مجدد 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سطح نان کاملا خشک و ترد شود سپس از فر خارج کنید ( این نان سوخاری ها برای مدت طولانی قابل نگهداری میباشند ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین