سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان سوئیسی

نان سوئیسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آب ۶۰ گرم
خمیر مایه ۱۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
نان سوئیسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان سوئیسی
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ وشکر و روغن و وانیل روکمی با همزن میزنیم بعد آب رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
مرحله 2حالا مایه خمیروآرد رو اضافه میکنیم وخوب موادمون رو ورز میدیم،من خودم صد بار میزنم به زمین و دیگه ورز نمیدم.
مرحله 3بعداز ورز دادن کمی خمیر رو بازکرده وسط آن کمپوت یا هرمیوه ای و یا شکلات دوست داشتیدمیزاریدو به هر شکلی که دوست داشتید درش بیارین و نیم ساعت استراحت میدید
مرحله 4و وقتی نیم ساعت شد رومال زرده و زعفران رو زده ودرفر از قبل روشن شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۱۵تا ۲۵ دقیقه میزاریم پخته شه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین