سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان سنگک خانگی

نان سنگک خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سنگریزهبه مقدار لازم
کنجدبه مقدار لازم
نمککمی
مخمر ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۵۰۰ میلی لیتر
آرد ۵۰۰ گرم
نان سنگک خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان سنگک خانگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا۱/۳ازآرد رابا مخمر مخلوط وبه آن ۱لیوان آب ولرم اضافه میکنیم وبا قاشق هم میزنیم تاخوب مخلوط بشه بعد روی آن را پوشانده وبرای ۲۴ساعت درون یخچال میزاریم بعد ازگذشت این مدت, باقی خمیر رابا آب ولرم ونمک مخلوط کنید
مرحله 2خمیر راباهمزن بزنید تایکدست بشه بعد مایه خمیر را به خمیر تازه اضافه کنیدوباهم مخلوط کنید وبرای ۲ساعت دوباره درون یخچال بگذاریدتااستراحت کنه.
مرحله 3سنگ بریزه ها رو که قبلا یه بارپختیم وبرای پخت نان ,مجددا بایدحدود۲ساعت بزارید توی فر با آخرین درجه تاخوب سنگها داغ بشن
مرحله 4بعد ازاینکه سنگاتون داغ شد یه کاسه آب بزارید دم دستتون برای باز کردن خمیر وریختن روی تخته آشپرخونه کمی دستتون رو خیس کنید وروی تخته آشپز خونه بکشید این کار باعث میشه خمیر راحت تر ازتخته جدابشه.
مرحله 5بعدکمی خمیر بردارید وروی تخته پهن کنیدخمیر نون سنگک باید شل وترباشد, یادتون نره یه درمیون دستتون روخیس کنید
مرحله 6وقتی پهنش کردید سینی فر روبیارید بیرون وکمی کره جامد روی سنگهاتون بمالید تاخمیر به سنگها نچسبه وراحت ترجدابشن خمیر را ازیه سمت سنگها به ارومی پهن کنید.
مرحله 7این مرحله کمی طول میکشه تا خمیر ازظرف جدا بشه بعد که خمیر روی سنگها پهن شد کمی کنجد روی آن بریزیدو درون فربزارید برای چند دقیقه تا دورش طلایی بشه وقتی یه طرف نون پخت برش گردونید
مرحله 8تاطرف دیگه هم بپزه وقتی میخاید برگردونید نترسید که چرا این همه سنگ بهش چسبیده بعدا جدا میشه اجازه بدید اون طرف نون هم بپزه بعد ازفر دربیارید ووقتی خنک شدن سنگا رو ازش جدا کنید,خوب تموم شد اینم ازنون سنگک ما آماده شد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین