سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان ساندویجی کنجدی

نان ساندویجی کنجدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد مخصوص نان ۲.۵ فنجان
شکر ۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۱ فنجان
خمیر مایه ۱ بسته
دانه کنجدبه مقدار لازم
نان ساندویجی کنجدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان ساندویجی کنجدی
روش ساخت
مرحله 1 در یک کاسه ی کوچک، آب، خمیر مایه و شکر را بریزید و بگذارید 3 تا 5 دقیقه بماند تا حالت پفکی پیدا کند. سپس هم بزنید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ، آرد و نمک را الک کنید. روغن و مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی مخلوط شوند. خمیر باید دارای تکه های درشت باشد. خمیر را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت کم 7 دقیقه بزنید تا مخلوط کن خمیر را ورز بدهد.
مرحله 3خمیر را در یک کاسه ی چرب شده قرار دهید و درب آن را با حوله ی آشپزخانه بپوشانید. 1 ساعت در یک جای گرم و بدون رطوبت قرار دهید تا ور بیاید.
مرحله 4خمیر را با مشت بزنید و 1 دقیقه ورز بدهید. آن را به چهار توپ تقسیم کنید. هر توپ را به شکل یک بیضی دراز در بیاورید و داخل یک سینی فر که روی آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. سفیده ی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید و دانه های کنجد را روی نان ها بپاشید.
مرحله 5روی سینی را با حوله ی آشپزخانه بپوشانید. 30 دقیقه در یک جای گرم و بدون رطوبت قرار دهید تا ور بیاید.
مرحله 6در این مدت فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. حوله را بردارید و سینی را داخل فر قرار دهید. 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید. بگذارید خنک شوند. برش دهید و طبق سلیقه مصرف نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین