سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان زنجبیلی تبریز

نان زنجبیلی تبریز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۴ لیوان
ماست پرچرب ۱ لیوان
پودر زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ فنجان
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر مخمر ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
کنجدبه مقدار لازم
نان زنجبیلی تبریز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان زنجبیلی تبریز
روش ساخت
مرحله 1پودر مخمر و شکر را در آب ولرم حل میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم تا مخمر بعمل بیاید.
مرحله 2آرد را الک میکنیم تا سبک شود.
مرحله 3تخم مرغ،روغن،نمک،زنجبیل را در کاسه ای بزرگ مخلوط میکنیم.
مرحله 4مخمر پف کرده را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مرحله 5آرد الک کرده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم وقتی تمام آرد را اضافه کردیم با دست شروع به ورز دادن میکنیم به مدت۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم،
مرحله 6 خمیر بسیار نرمی بدست می‌آید.به مدت ۹۰ دقیقه خمیر را استراحت میدهیم.
مرحله 7خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میکنیم سینی فر را روغنی میکنیم و خمیر هارا با فاصله قرار میدهیم،زرده ی تخم مرغ را روی نان ها میزنیم و کنجد میپاشیم.
مرحله 8به مدت۲۰ دقیقه استراحت میدهیم،استراحت دوم در پف کردن نان مهم است.
مرحله 9فر را در درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تنظیم میکنیم تا نان ها برشته و طلایی شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین