سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان زردآلو و بادام

نان زردآلو و بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پودر خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۴۰۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
کشمش ۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
مارمالاد زردآلوبه مقدار لازم
نان زردآلو و بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان زردآلو و بادام
روش ساخت
مرحله 1در ظرف مناسبی شیر ولرم را بریزید و پودر خمیر مایه را داخل آن حل کنید، سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع و تخم مرغ را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. حالا باید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید، آن را در جای گرم قرار دهید و حدود 2 ساعت به آن استراحت دهید.
مرحله 2بعد از زمان ذکرشده خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید، سپس آن را به صورت نوارهای 3 سانتی متری برش بزنید. روی هر کدام از نوارها مارمالاد زردآلو، کشمش و بادام بریزید و سپس به آرامی خمیرها را روله کنید.
مرحله 3قالب های مافین را با مقداری روغن چرب کنید، سپس هر کدام از رول ها را داخل هر قالب قرار دهید. روی قالب ها را بپوشانید و دوباره به خمیرها حدود 15 دقیقه استراحت دهید. در همین میان فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
مرحله 4بعد از استراحت دوم، قالب ها را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها آماده شوند، سپس قالب ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا باید رول ها را از قالب ها خارج کنید، در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین