سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان رولی اسفناج

نان رولی اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
اسفناج ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سبوس داربه مقدار لازم
آب ۴ لیوان
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
کنجدبه مقدار لازم
نمک و زردچوبه ۰ به مقدار لازم
نان رولی اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان رولی اسفناج
روش ساخت
مرحله 1اسفناج رو با آب خودش میزاریم بپزه بعد در پیاز داغ تفتش میدیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم.
مرحله 2برای خمیرش هم آب ولرم را داخل ظرفی میریزیم و مایه خمیر و یک قاشق چای خوری نمک و دو عدد تخم مرغ را میریزیم و هم می زنیم .
مرحله 3بعد کم کم آرد اضافه میکنیم و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه و میذاریم کنار به مدت یک ساعت تا خمیر ور بیاد.
مرحله 4خمیر رو چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و دوباره کمی آرد میزنیم و به شکل مستطیل بازش میکنیم با قطر کمتر از یک سانتی متر.
مرحله 5از مواد اسفناج داخل خمیر از یک کنار پهن میکنیم و خمیر رو رول میکنیم. ده سانت آخر خمیر رو با چاقو برش های نواری میزنیم و نوار ها رو روی خمیر رول شده میذاریم.
مرحله 6روی خمیر رو تخم مرغ میزنیم و کنجد میریزیم. داخل فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت یک ساعت میذاریم. البته بازم بستگی به دمای فر شما داره.زیر نان که طلایی بشه آمادست. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین