سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان رول توت فرنگی

نان رول توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پودر خمیر مایه ۱.۵ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲/۲/۳ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
مارمالادبه مقدار لازم
گردوبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
مغز آجیلبه مقدار لازم
نان رول توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان رول توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آب و شیر را با مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا کره آب شود. کمی صبر کنید تا مخلوط ولرم شود، سپس آن را داخل کاسه مناسبی بریزید.
مرحله 2حالا باید تخم مرغ، شکر، وانیل و پودر خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. خمیر را کمی ورز دهید، سپس روی آن سلفون بکشید و به مدت 2 ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
مرحله 3بعد از زمان ذکرشده، روی میز کار کمی آرد بریزید، سپس خمیر را روی آن باز کنید. حالا باید گردوی خردشده و مارمالاد توت فرنگی را روی آن پخش کنید تا یک لایه نازک روی خمیر تشکیل شود. خمیر را به آرامی لوله کنید.
مرحله 4قالب لوف مستطیل شکلی را کمی چرب کنید، سپس رول را داخل آن قرار دهید. روی قالب را بپوشانید و دوباره به مدت 1 ساعت به خمیر استراحت دهید تا ور بیاید، سپس با قلم مو روی آن زرده تخم مرغ بمالید. در انتها مقداری مغز دلخواه مانند مغزگردو، پسته، بادام و ... روی رول بریزید.
مرحله 5قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر که از 30-20 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید تا نان بپزد و آماده شود، سپس قالب را از فر خارج کنید. وقتی کمی خنک شد، نان را از قالب درآورید و بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین