سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان روغنی مغزدار (ایشلی کوکه تبریز)

نان روغنی مغزدار (ایشلی کوکه تبریز)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
کره ۱۵۰ گرم
آردبه مقدار لازم
خمیر مایه ۲ قاشق سوپ خوری
شیر ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱/۲ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۵ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیربه مقدار لازم
نان روغنی مغزدار (ایشلی کوکه تبریز)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان روغنی مغزدار (ایشلی کوکه تبریز)
روش ساخت
مرحله 1خمير مايه رو با نمک و شكر و يه ليوان آب ولرم بذارين جاي گرم تا پف كنه.بیشتر از 5 ، 6 دقیقه نذارین که بوی ترشی بعدا می گیره نونتون.
مرحله 2شير رو گرم می كنيم تا جایی که ولرم باشه و دست رو نسوزونه و توي يه ظرف كره رو می ريزيم و بعد شیر و خمیرمایه رو می ریزیم توی کره و بعد بهش آرد رو کم کم اضافه می كنيم.
مرحله 3و تا ميتونيم ورز می دیم و چندین بار می کوبیمش به ظرف...اين خمير خيلي نرم و لطیف ميشه
مرحله 4اين از خميرمون كه ميذاريم توي ظرف آردپاشي شده و روش نايلون ميكشيم يه دستمال تميز مرطوب هم ميندازيم روش و ميذاريم یه جای گرم تا حجمش دو سه برابر بشه.
مرحله 5حین استراحت خمیر ميريم مواد وسط نان رو درست كنيم يعني همون مغز نان رو . روغن رو می ريزيم توي يه تابه و توش زردچوبه و زنجفيل رو می ریزیم و تفت می دیم .بعد توش آرد رو می ریزیم و هم می زنیم تا همه ادويه ها و روغن جذب آرد بشه.تا جایی هم میزنیم روی حرارت تا خوب جمع بشه .
مرحله 6فر رو روی 180 تا 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و یه ظرف آب رو کف فر میذاریم .... بعد كه خمير آماده شدچونه هاي يك اندازه ورميداريم مثل اندازه نارنگي متوسط ..بازش می کنیم و از اون خمیر وسط توش میذاریم و خوب می بندیم و می چینیم توی سینی فر چرب شده و می ذاریم بازم بمونه تا ور بیاد.
مرحله 7بعد از استراحت دوم اگه بازم پف کرده بود یکم روش فشار میدیم تا صاف شه.زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط و با برس یه دور روی نون ها میکشیم و توی فر طبقه وسط می ذاریم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین