سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان دیگی

نان دیگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
روغن ۱/۴ لیوان
آب ۱ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نان دیگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان دیگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر مایه رو با کمی آب ولرم وشکر آماده میکنیم تا پف کند تمام مواد را در ظرف بزرگی ریخته ومخلوط میکنیم وشروع به ورز دادن میکنیم.
مرحله 2اگر خمیر به دست چسبید یک قاشق آرد اضافه میکنم دوباره ورز میدهیم اگر باز هم چسبید دوباره آرد را تکرار می کنیم
مرحله 3بعد از این مرحله 10 دقیقه ورز می دهیم و5 چانه را در قابلمه یا تابه دیوار دار بلند که کمی چرب شده میچینیم وروی آن را به دلخواه کنجد یا سیاه دانه میریزیم
مرحله 4ودر جای گرم به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم تا حجمش 2و3 برابر شود
مرحله 5تابه رو بادمکنی روی شعله گاز با حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم بعد از 20 دقیقه آماده است. برای اینکه روی آن طلایی شود در ماکروفر 4 دقیقه گریل می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین