سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان دو رنگ مغزدار

نان دو رنگ مغزدار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد به مقدار به مقدار لازم
بهبود دهنده ۱ قاشق مربا خوری
نان دو رنگ مغزدار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان دو رنگ مغزدار
روش ساخت
مرحله 1یک پیمانه شیر رو ولرم کنید و یک قاشق غذاخوری شکر رو در شیر حل کنید و یک قاشق غداخوری خمیر مایه روش بپاشید و در جای گرم با درپوش به مدت ده دقیقه قرار بدید تا ور بیاد.
مرحله 2در این مدت دو تا تخم مرغ رو با نصف قاشق چایخوری وانیل و خیلی کم نمک و نصف پیمانه روغن مایع(من از روغن کنجد استفاده کردم) و نصف پیمانه شکر (بهتره شکر را با آسیاب پودر کنیم) مخلوط کنید..احتیاجی به همزن نیست.
مرحله 3وقتی شیر ور اومد به این مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم..دو قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق مرباخوری بهبود دهنده( اگه نداشتید هم مشکلی نیست) را با الک به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله 4حالا مواد رو در دوتا ظرف به مقدار مساوی بریزید.در یک ظرف دو قاشق غذاخوری کاکائو و مقداری آرد و در ظرف بعد فقط آرد اضافه کنید.تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
مرحله 5آرد را آهسته اضافه کنید و زیاد آرد نریزید همین که کمی به دست نچسبید کافیه.چون آرد زیاد باعث خشک شدن نان خواهد شد.خمیر ها را خوب ورز بدید..(خمیر خیلی لطیفی خواهید داشت)وقتی در هر دو ظرف خمیر آماده شد روی هر دو ظرف نایلون فریزر قرار بدید و روی هر دو ظرف رو با دستمال تمیز بپوشونید و به مدت 2 ساعت استراحت بدید تا خمیر ور بیاد و حجمش زیاد بشه.
مرحله 6بعد از دو ساعت خمیر ها را کمی ورز بدید تا هوای داخلش خارج شود. از هر خمیر به اندازه ی گیلاس جدا کنید و در دست باز کنید و داخلش گردو و شکلات صبحانه قرار بدید و خوب ببندید.(برای مغز نان از هر چیزی به دلخواه میتونید قرار بدید)خمیر ها را یک درمیان کنار هم بچینید.
مرحله 7اگه نمیخوایید مغزدار باشه میتونید از هر رنگ خمیر بردارید به عرض یک سانت و طول بیست سانت جدا کنید و دور هم بپیچید .. خمیر ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید ،بچینید.و روی خمیر ها را بپوشانید و دوباره اجازه بدید بیست دقیقه استراحت کنه.
مرحله 8فر را ده دقیقه قبل از قرار دادن خمیر ها روشن کنید و حتما یک ظرف آب داخل فر قرار بدید.خمیر ها را در طبقه ی وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدید.بعد از خارج کردن از فر تا نان ها داغ هستن با فرچه روی نان ها عسل رو مال کنید.. این نان فوق العاده نرم با بافتی عالی و خوش طعم است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین