سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان خشخاش رولتی

نان خشخاش رولتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کشمشبه مقدار لازم
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱/۲ لیوان
دانه خشخاش ۱ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱/۲ لیوان
شیر ۱/۱/۳ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۴ لیوان
نان خشخاش رولتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان خشخاش رولتی
روش ساخت
مرحله 1شیر گرم را داخل کاسه ای بریزید و پودر خمیر ترش ، 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 لیوان ارد به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا آرد حل شود
مرحله 2سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن بیشتر شود.
مرحله 3پس از این مدت زمان خمیر را به آرامی با قاشق هم بزنید و کره اب شده را کم کم به ان اضافه و مخلوط کنید
مرحله 4سپس 3 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و در ادامه بقیه شکر ، وانیل و 1 لیوان ارد نیز اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 5پس از اینکه تمام مواد خوب مخلوط شدند 2 لیوان ارد باقی مانده را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن و پره های مخصوص هم زدن خمیر حدود 10 – 15 دقیقه خمیر را هم بزنید
مرحله 6 پس از این مدت زمان روی کاسه را با نایلون بپوشانید و به مدت 2 – 3 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر زیاد شود ( این خمیر ترد و کمی چسبنده است ).
مرحله 7دانه های خشخاش را با چند لیوان اب داخل کاسه ای بریزید تا جایی که اب روی خشخاش ها را بپوشاند و پس از 15 دقیقه اب روی خشخاش را خالی کنید تا ناخالصیهای ان گرفته شود
مرحله 8سپس دانه های خشخاش را با 3 لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش امدن از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه صبر کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید
مرحله 9مجدد از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه صبر کنید سپس داخل پارچه ای بریزید و خوب ابکشی کنید ( دقت کنید که دانه های خشخاش نجوشند ).
مرحله 10خمیر را پس از حجیم شدن به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه پهن نمایید ، دانه های خشخاش را با خامه عسلی خوب مخلوط کنید ( مخلوط 1/2 لیوان خامه و 5 قاشق غذاخوری عسل )
مرحله 11سپس به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی یکی از خمیرها پخش کنید
مرحله 12روی هر کدام کمی کشمش بپاشید و هر تکه خمیر را جداگانه رول نمایید.
مرحله 13 کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و 4 خمیر را با فاصله زیاد از هم روی کاغذ قرار دهید ، برای روی خمیرها 1 سفیده تخم مرغ ، 1/2 قاشق چایخوری خامه و 1/2 قاشق چایخوری پودر قند را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بمالید
مرحله 14سپس سینی خمیرها را به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیرها بیشتر شود.
مرحله 15پس از این مدت سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه روی نان ها طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه دهید نان ها خنک شوند سپس بصورت رولت برش بزنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین