سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترکی نان خرمایی با خمیر فیلو

نان خرمایی با خمیر فیلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
روغن ۳ قاشق غذا خوری
آردبه مقدار لازم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
ماست‏ ۲ قاشق غذا خوری
خرمابه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
گردوبه مقدار لازم
نان خرمایی با خمیر فیلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان خرمایی با خمیر فیلو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد را با نمك مخلوط كرده و 3تا4بار الك ریز كنید تا هواخورده و سبك شود.سپس آن را در کاسه ریخته و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست ، روغن مایع را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری سفت و منسجم به دست آید .
مرحله 2خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم.
مرحله 3قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده چند ثانیه ورز مجدد می دهیم.روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز می کنیم.
مرحله 4 تهیه نان خرمایی:ابتدا خمیر را باز كرده و به شكل مثلثی در آورید.هسته های خرما را بگیرید و خرماها را با چنگال له کنید.خرماهای له شده را در قسمت بالایی خمیر یوفکا بصورت لایه ای بلند پهن کنیدسپس مقداری از مواد خشك خرد شده روی خرماها قرار دهید و خمیر را بپیچید.
مرحله 5خمیرها را درون کره آب شده بغلطانید سپس در کف سینی فر بچینید.با قلمو روی سطح خمیرهای آماده شده را زرده تخم مرغ بزنید سپس کنجد بپاشیدسینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده ایدبه مدت 15تا25 دقیقه قرار دهید ، نان خرمایی که طلایی شد یعنی یوفکا آماده است .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین