سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان خانگی

نان خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
آرد ذرت ۱۷۵ گرم
آرد برنج ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پنیر چدار ۱۱۵ گرم
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن آفتابگردان ۲ قاشق چای خوری
نان خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان خانگی
روش ساخت
مرحله 1فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم نمایید.
مرحله 2قالب لوف 900 گرمی را کمی چرب کنید.
مرحله 3روغن را در تابه‌ای گرم نمایید، پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 4سپس آرد ذرت، آرد برنج، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 5آنگاه پنیر را بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله 6حالا شیر، تخم‌مرغ‌ها، پودر زنجفیل و روغن آفتابگردان را خوب با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس آن را به مخلوط آرد اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید. اکنون آن را با نیمی از پیاز پخته و خنک شده خوب مخلوط نمایید.
مرحله 7خمیر نان را در قالب آماده شده بریزید، روی آن را صاف کنید و برای حدود 45 دقیقه بپزید تا نان بالا بیاید و طلایی شود.
مرحله 8سپس اطراف نان را با چاقو از قالب جدا نمایید و نان را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شود. حالا روی نان را با پیاز باقیمانده تزئین کنید و برش بزنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین