سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان خانگی تابه ای

نان خانگی تابه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شیر ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۲.۵ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ پنس
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نان خانگی تابه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان خانگی تابه ای
روش ساخت
مرحله 1آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را دو تا سه بار الک کنید.
مرحله 2خمیر مایع و یک قاشق شکر را به شیر داغی که انگشت را نمیسوزاد اضافه کنید و ده دقیقه ای کنار بگذارید تا حباب ریز بزند .
مرحله 3ماست و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا ماست پف کند.
مرحله 4روغن و مخلوط شیر و خمیر مایع که عمل آمده است را به ماست اضافه کنید.
مرحله 5آرد و نمک را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر یکنواخت و نرمی بدست بیاید. خمیر آماده شده را به مدت پانزده دقیقه ورز دهید. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن و چرب کردن دستتان از بین ببیرید . زیرا اضافه کردن زیاد آرد موجب سفت شدن نان میشود
مرحله 6خمیر را داخل ظرفی قرار دهید . روی خمیر را با حوله بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت دهید تا پف کند.
مرحله 7بعد از استراحت خمیر را کمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر خارج شود .از خمیر چانه های یکسان درست کنید . چانه ها را با آرد و وردنه باز کنید و هر کدام را دوباره ده دقیقه ای کنار بگذارید .
مرحله 8ماهیتابه را روی شعله کم قرار دهید تا داغ شود . سپس چانه های پهن شده را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا بپزد. وقتی یک طرف نان پخت، برگردانید تا طرف دیگر نان هم بپزد . تبریک ! شما تونستید نان خانگی خوشمزه درست کنید . نوش جان.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین