زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳/۴ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
آرد ۱ پیمانه |
کره ۵۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
نمکنوک قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
خامهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آب، شیر و کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش آید. به محض جوش آمدن مخلوط، آرد، بیکینگ پودر، هل و وانیل را در یک مرحله و سریع به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی برای نان خامهای درست شود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خمیر کمی سرد شود. |
مرحله 2 | فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد، تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید خمیر صاف و یکدستی داشته باشید |
مرحله 3 | خمیر نان خامهای را به وسیله قیف به شکل شکوفه بزرگ روی سینی فر که قبلا به وسیله کاغذ روغنی پوشانده شده با فاصله بریزید. |
مرحله 4 | نان ها را حدود ۱۵دقیقه با درجه حرارت۲۰۰درجه سانتیگراد و ۱۵دقیقه دیگر با ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید تا روی نانها کاملا طلایی شود. نانها را از داخل فر بیرون آورید و اجازه دهید تا خوب سرد شود. |
مرحله 5 | بعد از سرد شدن کامل در دمای محیط، خامه شیرین فرم گرفته را از انتهای نانها به وسیله قیف تزریق کنید. |