سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر نان خامه ای

نان خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شیر ۳/۴ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمکنوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه‏به مقدار لازم
نان خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان خامه ای
روش ساخت
مرحله 1آب، شیر و کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش آید. به محض جوش آمدن مخلوط، آرد، بیکینگ پودر، هل و وانیل را در یک مرحله و سریع به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی برای نان خامه‌ای درست شود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خمیر کمی سرد شود.
مرحله 2فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد،‌ تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید خمیر صاف و یکدستی داشته باشید
مرحله 3خمیر نان خامه‌ای را به وسیله قیف به شکل شکوفه بزرگ روی سینی فر که قبلا به وسیله کاغذ روغنی پوشانده شده با فاصله بریزید.
مرحله 4نان ها را حدود ۱۵دقیقه با درجه حرارت۲۰۰درجه سانتیگراد و ۱۵دقیقه دیگر با ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید تا روی نان‌ها کاملا طلایی شود. نان‌ها را از داخل فر بیرون آورید و اجازه دهید تا خوب سرد شود.
مرحله 5بعد از سرد شدن کامل در دمای محیط، خامه شیرین فرم گرفته را از انتهای نان‌ها به وسیله قیف تزریق کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین