سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان حلوا

نان حلوا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۳۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۵۰۰-۵۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
حلوابه مقدار لازم
نان حلوا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان حلوا
روش ساخت
مرحله 1شیر ولرم (یعنی اگر دستان را داخل شیر نگه دارید گرما را احساس کنید ولی دستتان نسوزد) را با یک ق غ از شکر که داخل دستور گفته شده مخلوط کرده و بعد مخمر را اضافه و هم بزنید و بعد 5 دقیقه اجازه دهید تا عمل بیاید.
مرحله 2تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و با هم زن دستی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود، سپس روغن مایع و باقیمانده شکر ، نمک را اضافه کنید و هم بزنید ، مقداری از آرد را به مواد اضافه و هم بزنید.
مرحله 3سپس مایع خمیر را بیفزایید آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد(ممکن است با توجه به ارد و میزان جذب مقداری کمتر یا بیشتری ارد نیاز داشته باشید هنگامی که خمیر به دست نمی چسبید آرد اضافه نکنید چون خمیر سفت میشود)
مرحله 4بعد شروع کنید به ورز دادن به مدت 5 دقیقه. بعد از این زمان روی خمیر را می پوشانيم و یک الی دو ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله 5بعد از این زمان از خمیر چانه های 30گرمی جدا کردم خمیر را روی سطح کار به شکل گرد با دست باز کردم و یک قاشق حلوا داخل آن قرار دادم (من از حلوا هویج استفاده کردم)
مرحله 6و انتهاي خمیر را آرام جمع کردم و داخل سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم قرار دادم و با مهر که مخصوص کلوچه است روی آن را فشار دادم تا پهن شود و حلوا داخل خمیر پخش شود
مرحله 7با چاقو روی کلوچه چند برش کوچک ایجاد کنید اگر دوست دارید شکل مهر بر روی کلوچه باقی بماند چون این خمیر پف زیادی بعد از پخت دارد، این کار را برای تمامی خمیر انجام می دهیم
مرحله 8در حین کار حتما روی نان ها را که داخل سینی فر میچینید بپوشانید تا رویه آن خشک نشود
مرحله 9بعد از این سینی فرتان پر شد روی نان ها را می توانید با یک زرده تخم مرغ ، یک ق غ زعفران غلیظ ، یک ق چ شیر ، یک ق چ شکر ، یک ق م خامه صبحانه رومال کنید و آنها را در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
مرحله 10نکته : حتما اجازه دهید تا حلوا سرد شود و بعد از آن استفاده کنید تا نان شما خمیر نشود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین