سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان حلقه ای مربایی

نان حلقه ای مربایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
مارمالاد ۱/۴ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۱ قاشق مربا خوری
نان حلقه ای مربایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان حلقه ای مربایی
روش ساخت
مرحله 1کره رو خرد می کنیم..فر رو گرم می کنیم با درجه 200 سانتی گراد .. آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه بار الک کردم..شکر رو اضافه کردم
مرحله 2بعد کره خرد شده رو با نوک انگشت به خورد آرد می دیم شیر رو با زرده تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم و به این مواد اضافه می کنیم و ورز می دیم تا خمیر بشه
مرحله 3اصلا نیاز به آرد اضافی نیست...سطح کارتون رو آرد بپاشین و خمیر چسبنده رو روش ورز بدین تا لطیف بشه و دیگه به دست نچسبه ...
مرحله 4بعد از این مرحله خمیر رو با وردنه به اندازه مستطیل 30 در 40 باز کنید مارمالاد دلخواهتون رو روی خمیر بریزید و پخش کنید.جوری که از هر طرف کمی خالی باشه
مرحله 5کشمش و گردوی خرد شده هم روش بپاشیداگه ازمربا استفاده می کنید حتما از ابتدای کار توی صافی بریزید تا شهدش جدا شه..خیلی مهمه
مرحله 6بعد از اینکه خمیرو رول کردید ابتدا و انتهای خمیر رو کمی آب یا شیر بزنید و به هم بچسبونید و به شکل حلقه دربیارید کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر رو منتقل کرده
مرحله 7روی اونو با یه چاقوی تیز که چرب شده، به فاصله 4 سانت برشهایی از سمت بیرون حلقه بزنید. فاصله رو رعایت کنید تایکدست بشه و مربا از فاصله های کم بیرون نزنه
مرحله 8مواد رومال رو مخلوط کنید و با برس روی نون بمالید و بذارید توی فر حدود نیم ساعت زمان می بره
مرحله 9که البته می تونید خودتون هم چک کنید و وقتی زیرش طلایی شد در میاریم و بعد از اینکه خنک شد روش پودر قند الک می کنیم این نون با شیر یا چای خیلی می چسبه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین