زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
جو پرک ۱.۵ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه |
آب ۲ پیمانه |
پودر خمیر مایه ۲۵ گرم |
آرد گندم ۴ پیمانه |
عسل ۱ قاشق سوپ خوری |
گردو ۱۰۰ گرم |
تخمه آفتابگردان ۱/۲ پیمانه |
مغز تخمه کدو تنبل ۱/۲ پیمانه |
نمکنوک قاشق چای خوری |
مرحله 1 | در یک کاسه بزرگ آرد گندم، گردو و نمک را با هم مخلوط کنید و در کاسهای دیگر آب گرم را با پودر مایه خمیر مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | حالا مخلوط مایه خمیر را با روغن زیتون و عسل مخلوط کرده، آرد را اضافه کنید و با کمک دست مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله جو، به مواد اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نان حاصل شود. ظرف را با کیسه نایلونی و حوله بپوشانید و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. |
مرحله 3 | مقداری از خمیر را بردارید و آن را گرد کنید. کمی آن را فشار دهید تا شبیه کلوچه شود. همه خمیر را به همین شکل درآورید، سپس نانها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندهاید، با فاصله از هم بچینید. یک حوله تمیز روی خمیرها بیندازید و دوباره به مدت 30 دقیقه به آنها استراحت دهید. |
مرحله 4 | بعد از زمان ذکرشده، مغز تخمهها را روی خمیرها بریزیدوسینی را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نانها آماده شوند. |