سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان جو با موز و بادام زمینی

نان جو با موز و بادام زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۹ نفر
مواد لازم
کره بادام زمینی ۱/۴ پیمانه
عسل ۲-۴ قاشق سوپ خوری
موز ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱.۵ پیمانه
جو ۲.۵ پیمانه
پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات ۱/۴ پیمانه
عسل ۱/۳ پیمانه
کره بادام زمینی ۲ قاشق سوپ خوری
موز ۱ عدد
نان جو با موز و بادام زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان جو با موز و بادام زمینی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه کره بادام ‌زمینی، عسل، موز له‌شده یا شیر و تخم‌مرغ‌ها را با هم خوب مخلوط کنید. در یک کاسه‌ دیگر جو پرک، دارچین، بیکینگ‌ پودر، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.
مرحله 2حالا باید مخلوط جو را به مخلوط کره بادام‌ زمینی اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. در این مرحله شکلات چیپسی را هم اضافه کنید. مواد را به ‌آرامی با هم مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.
مرحله 3مایه را داخل قالب مورد نظرتان‌که از قبل چرب کرده‌اید، بریزید و قالب را به مدت 30-20 دقیقه داخل فر قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال‌دندان داخل آن فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است. کیک آماده را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله 4در این فاصله که کیک در حال سرد شدن است، عسل و کره بادام‌ زمینی را با هم مخلوط کنید تا کرم نرم و یکدستی حاصل شود. بعد از این ‌که کیک سرد شد، کرم را روی کیک بریزید. کیک را در صورت تمایل با تکه‌های موز تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین