سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان جزغاله

نان جزغاله
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماست‏ ۱ پیمانه
آرد سفید ۲.۵ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
جزغاله ۱ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
گردو ۱/۲ پیمانه
نان جزغاله
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان جزغاله
روش ساخت
مرحله 1ماست بیکینگ پودر روغن دنبه و نمک رو خوب باهم مخلوط کرده هم میزنیم
مرحله 2آرد رو چندمرتبه الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم میزان جذب آردهای مختلف متفاوته تا جایی آرد بزنید که به دست نچسبه و درعین حال لطافت خودش رو هم حفظ کنه آخر سر کمی با دست ورز بدین
مرحله 3این خمیر نیاز به ورز دادن و استراحت نداره . خمیر رو به چونه های با اندازه دلخواه تقسیم کنید از مواد میانی داخلش بذارید گردش کنید روی سینی فر که کاغذ انداختین بذارید و با دستتون چونه ها رو پهن کنید رومال بزنید با ته قاشق یا با چنگال کمی سوراخ سوراخش کنید
مرحله 4میتونید به دلخواه روش کنجد یا زیره سیاه یا خرفه بریزید یا ساده بذارید در فر با دمای 200 درجه یک ربع قرار بدین آخر سر هم برای طلایی شدن روش گریل رو چنددقیقه روشن کنید فقط مراقب باشید نسوزه دمای فرها متفاوت هست
مرحله 5من برای مواد میانی از گردو و پباز و جزغاله که باهم مخلوطشون کردم و کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه بهشون زدم استفاده کردم بعضی جاها از سبزی های محلی هم داخلش استفاده میکنن نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین