سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان تست

نان تست
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۵۰۰ گرم
خمیر مایه ۱.۵ قاشق چای خوری
آب ۱۰۰ گرم
شیر ۱۸۰ گرم
شکر ۴۰ گرم
کره ۵۵ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نان تست
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان تست
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ٥٠ گرم از آب ولرم و کمی شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته به مدت تقریبی ٢٥ دقیقه در جای گرم بگذارید تا عمل بیاد یعنی شروع به کف کردن بکنه .
مرحله 2در ظرفی آرد ، شیر ولرم ، مابقی شکر و آب ولرم و خمیر مایه ی عمل آمده را بریزید همه را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید . روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم به مدت ٢٠ دقیقه استراحت دهید .
مرحله 3سپس پس از این مدت به خمیر نمک ، کره و اسانس وانیل کره را اضافه کنید و ورز دهید تا خوب به خورد خمیر بروند تا یک خمیر یکدست و قابل انعطاف داشته باشید. دوباره روی خمیر را بپوشانید در جای گرم به مدت ١ ساعت دیگر استراحت دهید .
مرحله 4پس از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و به ٢ قسمت مساوی تقسیم کنید . خمیر را پهن کنید حدود ٣٠ سانتیمتر سپس رول کنید . اینکار را با هر ٢ قسمت خمیر انجام دهید .
مرحله 5سپس این رولها را در قالب لوف که با کره چرب کردید کنار هم قرار دهید . روی قالب را بپوشانید به مدت ٤٥ دقیقه دیگر در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله 6در این فاصله فر را با درجه ٢٢٠ روشن کنید تا گرم شود . پس از اینکه خمیر استراحت کرد با قلمو روی خمیر را شیر بمالید .
مرحله 7درجه فر را هم ١٧٠ درجه کنید یعنی کم کنید و قالب خمیر را در فر به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود . وقتی قالب نان را از فر در آوردید روی ان را کره آب شده با قلم مو بمالید .وقتی که نان تست شما سرد شد برش دهید .
مرحله 8فقط برای دورنگ شدن نان تست تان ,خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده نصف ساده و نصف با پره اسفناج بدون آب مخلوط کرده میتوانید ٣ رنگ هم درست کنید مثلا زعفرانی...
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین