سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



فرانسوی نان تست فرانسوی(فرنچ تست)

نان تست فرانسوی(فرنچ تست)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شکر ۵۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ فنجان
خامه‏ ۱/۴ فنجان
نمککمی
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۳ قاشق سوپ خوری
نان ۵ برش
چاشنیبه مقدار لازم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نان تست فرانسوی(فرنچ تست)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان تست فرانسوی(فرنچ تست)
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سینی را داخل فر قرار دهید. بهتر است فرنچ تست ها را دسته دسته درست کنید، این سینی هم برای این است که وقتی باقی نان ها می پزند، نان های پخته شده را گرم نگه دارید.
مرحله 2تخم مرغ، شیر، خامه،‌عصاره وانیل و کمی نمک را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله 3 برش های نان را در یک ظرف بزرگ بچینید. اشکالی ندارد اگر روی هم بیفتند. مخلوط تخم مرغ را روی برش های نان بریزید سپس نان ها را جابجا کنید و برگردانید تا هر برشی کاملاً به مخلوط تخم مرغ آغشته شده باشد. برش ها را آنقدر جابجا کنید تا کل مخلوط را به خود جذب کنند.
مرحله 41 قاشق سوپخوری کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط رو به پایین آب کنید. برش ها را دسته دسته داخل تابه قرار دهید و هر طرف را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند و کاملاً پخته شوند.
مرحله 5 فرنچ تست ها را به فر گرم شده منتقل کنید و در عین حال برش های باقیمانده را سرخ کنید. در صورت نیاز برای هر دسته کره اضافه کنید.
مرحله 6 برای سرو کردن فرنچ تست های گرم را داخل بشقاب قرار دهید و چاشنی مورد علاقه را روی آن بریزید.
مرحله 7شکر و دارچین را مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین