سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان ترتیلا

نان ترتیلا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آب ۲/۳ فنجان
کره ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
آرد ۱/۴ فنجان
آرد ذرت ۱/۳/۴ فنجان
نان ترتیلا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان ترتیلا
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه بزرگ آردسفید و آرد ذرت سفید و نمک را باهم مخلوط می کنیم. کره را ذوب کرده
مرحله 2 آب وکره ذوب شده را به مواد خشک اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم
مرحله 3حالا با دست مخلوط را خوب ورز میدهیم تا به صورت خمیر یک دست در آید، در این مرحله خمیر را تا زمانی که به دست ما نچسبد ورز میدهیم.اگر مقدار موادی که استفاده میکنید دقیقا به اندازه ی دستور پختی که در بالا اشاره شد باشد حداکثر بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دادن نباید خمیر به دست شما بچسبد در صورتی که خمیر همچنان به دست شما میچسبد باید کم کم آرد سفید بزنید تا زمانی که خمیر دیگر به دست شما نچسبد.
مرحله 4شکل نهایی خمیر باید همانند تصویر حالتی بین مرطوب و یک دست باشد و نباید بخاطر خشک بود برروی آن ترک مشاهده شود.در صورتی که در سطح خمیر شما ترک مشاهده کردید کمی آب اضافه کرده و ورز دهید. (هر بار به اندازه ی یک قاشق غذا خوری). اگر خمیر شما بیش از اندازه مرطوب است مقدار کمی به آن آرد ذرت اضافه کنید تا به فرم ایده‌آلی که اشاره شد برسد.
مرحله 5روی خمیر را با یک دستمال می پوشانیم و به مدت یک ساعت به آن استراحت می دهیم . بعد از استراحت خمیر را به 8 گلوله مساوی تقسیم می کنیم
مرحله 6اگر هنوز هم خمیر بیش از حد خشک به نظر میرسد میتونید در حین گرد کردن به دستتون آب بزنید و خمیر رو در همون حالت به شکل توپ گرد در بیارید.و با استفاده از وردنه خمیر را پهن می کنیم که قطر هرخمیر باید حدود 19 سانتی متر شود
مرحله 7ماهی تابه ای را روی حرارت با درجه متوسط به بالا حسابی گرم کنید. و نان ها را داخل آن قرار می دهیم .برای پخت هر طرف شما حدود 30 ثانیه زمان نیاز دارید تا روی آن حباب ایجاد شود .
مرحله 8هیچ نیازی به اضافه کردن روغن یا کره در کف تابه ندارید، به اندازه ی کافی در خمیر چربی وجود دارد.اگر در مدت زمان ۳۰ ثانیه هیچ حبابی در سطح خمیر مشاهده نکردید درجه حرارت گاز را بالا ببرید.برای هر 8 نان این کار را نجام می دهیم .
مرحله 9بعد از پخت کامل هر نان، اون رو از تابه خارج کرده و درون یک پارچه و یا حوله تمیز بپیچید تا گرما و تازگی خودش رو حفظ کنه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین