سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان تافتون خانگی

نان تافتون خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آردبه مقدار لازم
آب ۲ لیوان
روغن ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر مخمر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
نان تافتون خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان تافتون خانگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آب را جوشانده و كمی صبر كنید تا ولرم شود سپس آن را با مخمر و شكر مخلوط كرده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید.سپس روغن را اضافه كرده و خوب هم بزنید.
مرحله 2آرد را با نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید و بعد كم كم به مواد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید طوری كه با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردانید.
مرحله 3خمیر آماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید.تا حجم آن 2برابر شود.
مرحله 4روی سینی کمی آرد بپاشید ، تکه کوچکی از خمیر بردارید و با وردنه خوب باز کنید ، کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس خمیرهای باز شده را کف ماهیتابه پهن کنید تا نان ها پخته شوند ( میتوانید مقداری کنجد روی خمیر بپاشید ) ، پس از مدتی برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و نان آماده شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین