سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان تابه ایی یا برساق

نان تابه ایی یا برساق
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۱ کیلوگرم
شکر ۱ لیوان
شیر ۳ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
نان تابه ایی یا برساق
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان تابه ایی یا برساق
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر مایه رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کرده و روشون کمی آب ولرم (آبی که دست رو داغ کنه ولی نسوزونه)میریزیم و میزاریم حدود ۱۰ دقیقه بمونه تا خمیر مایه عمل بیاد.
مرحله 2آرد و بکینگ پودرو الک کرده وبعد روغن راکمی گرم کرده تا آب بشه خمیر مایه عمل اومده و شیر و شکر و وبقیه ی مواد را به روغن اضافه میکنیم بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا کاملا مواد باهم مخلوط بشه.
مرحله 3بعد تو همون ظرف نایلون میکشیم روشو با حوله میپوشونیم میزاریم جای گرم به مدت چند ساعت تا حجمش دو برابر بشه. بعد به طرحهای دلخواه در روغن داغ وفراوان سرخشون میکنیم.
مرحله 4ولی شکل اصلی سرخ کردنش تو کردستان به این شکله که از خمیر چونه های کوچک برداشته و یه صافی یا آبکش رو سر و ته کرده و چونه رو روی اون گذاشته و پهنش میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین