سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان بغچه (poğça)

نان بغچه (poğça)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آرد سفید ۸-۹ لیوان
نمک ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
مخمر ۱.۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شویدبه مقدار لازم
پنیر سفیدبه مقدار لازم
نان بغچه (poğça)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان بغچه (poğça)
روش ساخت
مرحله 1شکر و مخمر رو توی ظرف میریزیم. شیر و آب رو بهش اضافه میکنیم و ۵ دقیقه صبر میکنیم.
مرحله 2بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم.( ۱ تخم‌مرغ کامل و ۱ سفیده ، زرده رو برای روی نان کنار میذاریم.) آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا یه خمیر لطیف به دست بیاد. ۱۰ دقیقه ورز میدیم. شوید رو اضافه میکنیم. روی خمیر رو پوشونده و نیم ساعت صبر میکنیم.
مرحله 3بعد از نیم ساعت خمیر رو به اندازه نارنگی جدا میکنیم و کف دست بازش میکنیم و داخلش پنیر سفید و پنیر تست رنده شده میریزیم و میبندیم. (مواد داخلی بسته به ذائقه میتونه متفاوت باشه)
مرحله 4روی خمیر رو به زرده تخم‌مرغ آغشته میکنیم و کنجد و سیاهدانه میریزیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه میپزیم. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین