سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان بروتشن کشمش و گردو

نان بروتشن کشمش و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۵۰۰ گرم
نمک ۹ گرم
شکر ۳۲ گرم
مایه خمیر ۱۰ گرم
بهبود دهنده ۱۵ گرم
روغن ۲۰ گرم
مغز گردو ۷۵ گرم
کشمش ۹۰ گرم
نان بروتشن کشمش و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان بروتشن کشمش و گردو
روش ساخت
مرحله 1آرد، نمک، شکر، مایه خمیرترش، بهبوددهنده و 300 میلی لیتر آب را در مخلوط کن ریخته و حدود سه دقیقه با دورِ آهسته مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود.
مرحله 2روغن جامد را به مواد بالا افزوده و حدود هشت دقیقه با دورِ تند، مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
مرحله 3گردو و کشمش را به خمیر اضافه کرده و حدود یک دقیقه با دورِ آهسته مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود، سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در ظرفی دربسته در دمای اتاق استراحت دهید.
مرحله 4از خمیر به اندازه های 60 گرمی بردارید، سپس چانه گیری کرده، روی آن ها را با سلفون بپوشانید و مجدداً به مدت 10دقیقه استراحت دهید.
مرحله 5پس از این مدت، چانه ها را به شکل مستطیل مسطح به ارتفاع حدود دو سانتی متر فرم داده و به مدت 60 دقیقه در گرم خانه قرار دهید تا استراحت کند. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 210 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
مرحله 6چانه های نان را در سینی فرِ چرب و آردپاشی شده بچینید و آن ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، نان بروتشن آماده سرو است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین