زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۵۰۰ گرم |
شکر ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
کره ۲۰۰ گرم |
گلاب ۱/۲ فنجان |
زعفران آب کرده ۱ قاشق مربا خوری |
خرفهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد برنج را الک کنید. آرد را با روغن مخلوط کنید و کمی آن را ورز دهید تا روغن در آرد حل شود |
مرحله 2 | شکر را در نصف لیوان آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا به صورت شربت درآید . بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه کنید |
مرحله 3 | تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. خمیر را مدت 5 ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار دهید و روی آن را با پارچه تمیزی بپوشانید. |
مرحله 4 | خمیر را نباید در یخچال بگذارید، ولی نباید در گرما هم نگه دارید. بعد از 5 ساعت آن را مجددا کمی ورز دهید و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست کنید و در کف دست کمی پهن کنید |
مرحله 5 | چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینیها بریزید و در سینی فر بچینید. سینی حاوی شیرینیها را در طبقه وسط فری که از قبل روشن کردهاید و دمای آن 170 درجه است، برای 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید |