سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان برساق

نان برساق
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲ کیلوگرم
شکر ۵۰۰ گرم
آببه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
تخم مرغ ۴ عدد
جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
نان برساق
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان برساق
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شکر وآب رو مخلوط کرده روی اجاق میزاریم در حد آب شدن شکر وجوش اومدن آب .
مرحله 2آرد.بیکینگ پودر.جوش شیرین رو باهم مخلوت کرده وچند بار الک میکنیم .تخم مرغ هارو با همزن میزنیم در حد مخلوط شدن
مرحله 3مخلوط آب وشکر رو کم کم به مواد خشکمون اضافه میکنیم مواظب باشید شاید آب زیاد باشه باید به قدری آب بریزیم که خمیرمون شل نشه باید مثل خمیر جادوی میزان وخوش فرم باشه
مرحله 4تخم مرغ هارو اضافه میکنیم وبادست خوب ورز میدیم تا خمیری صاف وبراق داشته باشیم
مرحله 5خمیر رو حدود 1ساعت در محیطی گرم بزارید تا کامل دو برابر بشه بعد داخل تابه ای بزرگ روغن فراوان بریزید وبزارید داغ بشه
مرحله 6از خمیر گلوله های بزرگ بسازید وبا وردنه پهن کنیدودر روغن سرخ کنید توش جون
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین