سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان بربرى خانگی

نان بربرى خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آب ۲/۳ فنجان
آرد ۱ قاشق غذا خوری
کنجد ۱/۲ فنجان
آرد سبوس دار ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مخمر نان ۲/۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۱.۵ فنجان
آرد مخصوص نان ۳/۱/۴ فنجان
نان بربرى خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان بربرى خانگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا یک قاشق شکر درون ظرف مناسب متوسطی بریزید
مرحله 2آب ولرم۴۰ درجه سانتی گراد را توی ظرف میریزیم.
مرحله 3نکته: مخمر در آب سرد عمل نمیاید( زنده نمیشود) و درآب خیلی داغ میمیرد و از بین میرود. دمای آب مهمترین نکته است.
مرحله 4مخمر را برروی سطح آب پخش میکنیم. و تحت هیچ شرایطی اونرو با همزن یا دیگر ابزار مخلوط نمیکنیم.
مرحله 5وقتی کل مخمر بر روی سطح آب قرار گرفت به آرامی ظرف را میلرزانیم به شکلی که مخمرها خیس شده و به ته آب بروند.
مرحله 6در همین زمان آرد و نمک و بیکینگ پودر رو درون ظرفی دیگرمخلوط کرده و مایع رو به اون اضافه میکنیم
مرحله 7بمدت 10 تا 15 دقیقه این مخلوط رو ورز میدیم تا وقتی که به شکل خمیر نرمی در میاید که کمی‌ بدست میچسبد ( اگرچنانچه سفت بود کمی آب و اگر شل بود کمی آرد اضافه کنید, اما نه خیلی زیاد
مرحله 8ظرف رو درون پلاستیکی قرار میدهیم که در طول یک ساعت و نیم ساعت آینده که زمان عمل آمدن آن میباشد, خمیر خشک نشود و آن را در جای نسبتا ولرم و یا گرم میذاریم که این دما کمک میکند به عمل آمدن خمیر
مرحله 9در همین زمان رومال نان ها رو آماده میکنیم: آرد رو درون یه ظرفریخته و روی ان اب خنک میریزیم و روی حرارت متوسط اجاق بهم میزنیم تا زمانی که به دمای جوش برسد و مایع یک دست کرم رنگ نسبتا غلیظ بدست بیاد. اجاق رو خاموش کرده و ظرف رو در همون اطراف نگه میداریم که فقط گرم بمونه
مرحله 10بعداز گذشت یک ساعت و نیم ساعت خمیر زیبا و نرمی که کمی بوی خمیر ترش میده بدست میاید
مرحله 11بر روی سطحی صاف(سینی یا سطح تمیز میز) آرد سبوس دار رو بطور یکنواخت پهن کرده و خمیر را به دوقسمت مساوری بصورت چونه بر روی آن قرار میدهیم
مرحله 12بعد از گذشت 10 دقیقه چونه ها رو با دست باز میکنیم – بدون استفاده از وردنه و یا ابزار مشابه خواهش میکنم! دلیلش هم اینه که حالت متخلخلش از بین نره با این کار. بعد از باز کردن با دقت و حوصله خمیر رو ناخن میزنیم تا به فرم نون بربری در بیاید.
مرحله 13با برس از اون رومالی که درست کرده بودیم بر روی نون ها میمالیم.
مرحله 14فرگذاری: در این مرحله باید خمیر را بازتر کرده و بر روی صفحه فلزی سوراخ سوراخ مناسب اینکار و فر است قرار یدهیم. اگر دست بر وسط خمیر قرار بگیرد و با یه حرکت سریع پایین و بالا, خمیر به راحتی کش میاید و بشکل یکنواخت باز میشود.
مرحله 15دمای فر باید یکنواخت و بسته به نوع فر در حدود 450 درجه فارنهایت) باشد و خمیرها در وسط فر قرار بگیرد
مرحله 16بعد از گذشت حدود 15 دقیقه رنگ زیبای زرد و سرخ نون بربری ظاهر میشه و کم کم بوی مست کننده نون بربری تازه داغ داغ تنوری نیز بلند میشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین