سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان باگت

نان باگت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خمیر مایه ۳ قاشق چای خوری
نمککمی
شکر ۱ قاشق چای خوری
کره ۳۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
نان باگت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان باگت
روش ساخت
مرحله 1فررا با حرارت ٢٢٠ درجه سانتیگراد و یا ۴۴٠ درجه فارنهایت روشن کنید. ظرفی را از آب گرم پر کرده ودر قسمت پایین فر گذاشته تا هوای داخل فر مرطوب باشد.
مرحله 2خمیرمایه و شکر رو با آب گرم در ظرفی بریزید وترکیب کنید .به مدت 15 دقیقه در جای گرم قرار داده تا عمل کند.
مرحله 3آرد ، نمک ، کره نرم شده را در ظرفی جدا بریزید و با دست مخلوط و ورز دهید.
مرحله 4سپس خمیر مایه را با شیر به ترکیب آرد اضافه و به مدت ١۵ دقیقه خمیررا با هم مخلوط کنید. تا خمیری صاف و یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و به مدت ١ ساعت استراحت دهید.تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله 5روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را پس از کمی ورز دادن به ۴ قسمت تقسیم کنید.
مرحله 6به شکل دلخواه فرم داده و روی کاغذ پوستی درون سینی با فاصله قرار دهیدو روی خمیرها را با چاقوی کمی چرب شده چند برش بزنید.
مرحله 7سپس در فر به مدت ١۵-٢٠ دقیقه قرار داده تا نان پخته وروی آن طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین