سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان باقلوا

نان باقلوا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۷۰ گرم
آرد ۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۲/۳ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
نان باقلوا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان باقلوا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا یک ق غ از شکر را با یک ق غ از آرد مخلوط کرده و یک ق غ مایه خمیر اضافه میکنیم و ۴ ق غ خوری آب گرم ریخته و درش رو میبندیم تا عمل بیاد.گرمی آب باید به حدی باشه که دست‌ رو داغ کنه ولی نسوزونه.
مرحله 2در ظرفی دیگه تخم مرغ رو میشکنیم و ۱ ق م خوری از زرده رو واسه رومال آخر برمیداریم کنار میزاریم و کره و شکر و پودر هل و نمک و شیر و مایه خمیر عمل اومده رو به تخم مرغ اضافه کرده و یکم با هم مخلوطشون میکنیم.
مرحله 3کم کم آرد اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن میکنیم و ۱۰۰ بار خمیر را به ظرف میکوبیم تا چسبندگی خمیر گرفته شده و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
مرحله 4کف ظرف رو چرب کرده و خمیر را گذاشته و روش رو میپوشونیم و در جایی گرم یک تا دو ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه.
مرحله 5برای تهیه شربت: شکر را با آب روی حرارت ملایم گذاشتم و وقتی جوش اومد گلاب و آبلیمو رو اضافه کرده و تقریبا ۱۰ دقیقه میزاریم تا قوام بیادو در آخر زعفران دم کرده اضافه کردمه و میزاریم کنار تا خنک بشه.
مرحله 6برای تهیه مواد میانی: همه مواد میانی رو باهم مخلط میکنیم میتونید از پودر بسته هم تو مواد استفاده کنید.
مرحله 7بعد که خمیرمون پف کردحالا پف خمیر را گرفته و یک چونه ۵۰ گرمی را به صورت مستطیل شکل باز میکنیم و از مواد میانی ریخته و دو طول مستطیل رو به هم وصل کرده و خوب به هم میچسبونیم و بعد دوطرفش رو هم به هم وصل میکنیم تا مثل دونات گرد بشه و توی قالب مافین یا دونات و... میذاریم .
مرحله 8یه روش دیگم این طوره که بازم به شکل مستطیل خمیرو باز میکنیم از موادمون توش میزاریم بعد دو طرفش رو به هم وصل میکنیم تا مواد به بیرون درز نکنن بعد به شکل گل رول میکنیم و میزاریم وسط قالبمون که کاغذ روغنی انداختیم
مرحله 9بعد دوباره یه خمیر دیگه آماده میکنیم از مواد میزاریم توش ولی این دفه رول نکنید میزاریم تو قالب و دور او گلی که وسط قالب گذاشتیم دوباره رول میکنیم و اینکارو تا قالبمون پر بشه ادامه میدیم.
مرحله 10برای رومال هم از زرده تخم مرغ که کنار گذاشتیم و ۱ ق غ خوری شیر و کمی زعفران استفاده میکنیم. دوباره نیم ساعت استراحت میدهیم و در آخر روشون رومال میزنیم و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه میپزیم
مرحله 11بعد از پخت روشون با سیخ چوبی یا هر وسیله دیگه سوراخ میزنیم و از شربت سرد روی نون های داغ میریزی و با پودر نارگیل و.. تزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین