سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان با مغز خرما و گردو

نان با مغز خرما و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱.۵ قاشق غذا خوری
شکر ۸۰ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
خرما ۲ پیمانه
نان با مغز خرما و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان با مغز خرما و گردو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر مایه و شیر ولرم و یک ق غ شکر رو با هم مخلوط کنید و روش رو ۱۰دقیقه بپوشونید تا عمل بیاد و پف کنه .کره نرم شده و تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد بهش مواد خمیر مایرو اضافه کنید و هم بزنید و بعد کم کم آرد الک شده رو بهش اضافه کنید باید به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه .
مرحله 2و بعد خمیر رو خوب ورز بدید و روش رو بپوشونید و بذارید در دمای محیط ۱ ساعت استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه و بعد سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو ورز بدید تا پفش بخوابه و بعد با وردنه خمیر رو باز کنید
مرحله 3و مواد میانی رو که مخلوط خرمای له شده و گردوی خرد شده و دارچین هستش روی خمیر بمالید و هر مدلی که خواستین خمیر رو بپیچید و بعد داخل سینی فر یا قالب که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید قرار بدید و دوباره روش رو بپوشونید و اجازه بدید نیم ساعت استراحت کنه
مرحله 4بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید . میتونید عین من داخل قالب مافین و به صورت تک نفره درست کنید . و در انتها که خنک شد روش پودر قند الک کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین