سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان اهری

نان اهری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۶۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۸۰ گرم
روغن مایع ۳/۴ لیوان
ماست پرچرب ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زنجبیل ۲ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق مربا خوری
شیره انگوربه مقدار لازم
زعفران آب کردهبه مقدار لازم
نان اهری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان اهری
روش ساخت
مرحله 1پودرقند و تخم مرغ و وانيل رو ده دقيقه با همزن مي زنيم تا سفيد و کشدار بشه. سپس بكينگ پودر مخلوط شده با ماست رو اضافه كرده مخلوط مي كنيم.
مرحله 2بعد روغن رو افزوده و سپس سركه رو قطره قطره اضافه می کنیم. درنهايت همزن خاموش کرده و آرد و زنجبيل رو كم كم اضافه می کینم.
مرحله 3در حد مخلوط شدن هم مي زنيم. روي ظرف خمیرنان اهری رو با كيسه مي پوشونيم و در يخچال به مدت ٢ ساعت استراحت ميديم.
مرحله 4بعد از اين زمان فر رو روي دماي ٢٠٠ درجه روشن مي كنيم. روي ميز كار كمي آرد می پاشیم.
مرحله 5يك گلوله ١٠٠ گرمي از خمیر روي ميز گذاشته با كف دست اول چند ضربه روي خمير زده تا حباب هاي داخل خمير خارج بشن و سپس به قطر ١ سانت خمير رو باز مي كنيم.
مرحله 6با كاتر ١٠ سانت قالب مي زنيم و داخل سيني كه آردپاشي كرديم می چینیم. روي خمير نان اهری رو رومال زده و در آخر با چنگال يك بعلاوه روي خمير مي كشيم.
مرحله 7سینی را داخل فر به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميذاريم تا روي نان كمي طلايي بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین