سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر کشورها نان اشتولن

نان اشتولن
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
مواد لازم0
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
قند ۴۰ گرم
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۸ قاشق چای خوری
کره ۴۰ گرم
شیر ۱/۲ فنجان
پوست لیمو ۱ دانه
مایه خمیر ۱/۱/۴ قاشق چای خوری
برگه زردآلو ۱/۲ فنجان
انجیر خشک ۱/۳ فنجان
کشمش ۲/۳ فنجان
کره ۲-۳ قاشق چای خوری
شکر ۱/۴ فنجان
خاک قند ۱/۲ فنجان
نان اشتولن
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان اشتولن
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برای درست کردن خمیر اگر دستگاه خمیر درست کنی و یا هم زن داشته باشید بهتره، البته هم زن خمیر، حالا کره ها، شکر، نمک، وانیل و جوز هندی را در درون ظرف می ریزیم.
مرحله 2سپس شیر را به همراه تخم مرغ ها در درون ظرفی با هم مخلوط می کنیم.
مرحله 3حالا باید مخلوط شیر و تخم مرغ ها رو که قبلا با چنگال خوب هم زدیم را به ظرف حاوی کره اضافه کنید. و با هم مخلوط کنید.و بعد از مخلوط شدن ۱٫۲ فنجان آب پرتقال را به آن اضافه کنید و باز هم مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4در این مرحله حدود ۱ قاشق پوست پرتقال یا نارنج رو رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.
مرحله 5برای مخلوط کردن آرد اولا باید آن را قبلا دو بار الک کرده باشید و سپس در این مرحله آرد را از الک درون ظرف بپاچید و الک کنید تا تمام شود. سپس بدون آنکه هم بزنید وسط آن را گودالی درست کنید و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.
مرحله 6حالا دستگاه خود را روی پایه قرار دهید و اجازه بدید خمیر استراحت کنه ولی اول باید روی آن را بکشید تا گرمای دستگاه خارج نشه و خمیر پف بکنه.
مرحله 7اگر در هر خانه این خمیر را بادست درست می کنید باید کره را روی بخار ذوب کنید و با شیر ولرمی که دست رو نمی سوزونه به مخمر اضافه کنید و اجازه بدید خمیر مایه ۱۵ دقیقه به حالت کف در بیاد و آماده اضافه کردن بشه. از قبل هم هنگام مخلوط کردن مواد رو با دست ورز بدید و بعد از مخلوط کردن مایه خمیر روی آن را بپوشانید و اجازه بدید ۱ ساعت در محل گرمی استراحت کند.
مرحله 8در این فاصله تا زمانی که خمیر شما داره استراحت می کنه بهتره به سراغ مواد میانی نان برید و شروع کنید به ریز ریز کردن زردآلو خشک و آن را به قطعات کوچک خرد کنید بقیه مواد مثل زنجبیل خشک شده و کشمش خودشان ریز هستند.
مرحله 9حالا باید ۱٫۴ آب پرتقال +آب هویج رو به میوه های خشک که می خواهید در لابه لای نان استفاده کنید اضافه کنید و ۱ ساعت بهش زمان بدید تا جذب میوه ها بشه و بعد از ۱ ساعت مایع اضافی که جذب نشده بود را خالی کنید.
مرحله 10وقتی خمیر استراحت کرد آن را از ظرف خارج کنید و روی صفحه ای تمیز برای پهن کردن قرار دهید. البته قبل از قرار دادن خمیر حتما باید سطح مورد نظر را آرد بپاشید.
مرحله 11حالا باید با وردنه خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ باز کنید.
مرحله 12حالا باید سطح خمیر را با میوه هایی که قبلا در آب پرتقال و هویج خیساندید به طور یکنواخت بپوشانید. در این مرحله همراه با میوه ها باید خلال بادام ها را هم اضافه کنید.
مرحله 13حالا خمیر را تا انتها رول کنید و در پایان با سلفون بپیچید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید در جای گرم استراحت کند.و یادتون نره یه ده دقیقه قبل که نان را درون فر بگذارید فر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا حسابی داغ شود.
مرحله 14حالا خمیر رو روی کاغذ روغنی داخل فر به مدت ۴۵-۳۰ قرار بدید و بعد اون رو خارج کنید و با قلم مو روی اون رو کره ذوب شده بریزید و اون رو گریل کنید تا طلایی بشه.
مرحله 15بعد از طلایی شدن تا زمانی که نان گرم هست روی اون رو با الک خاک قند بپاشید.
مرحله 16سپس اون رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت روش رو سلفون بپیچید و بگذارید خنک بشه و بعد از خنک شدن اون رو به صورت رولی برش بزنید.
مرحله 17حالا نوش جان کنید و از خوردن اون مخصوصا در زمستان لذت ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین