سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان اردک با چونه بربری

نان اردک با چونه بربری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
چونه بربری ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۱ لیوان
نمک ۱-۲ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۱ کیلوگرم
نان اردک با چونه بربری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان اردک با چونه بربری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیرمایه راباکمی شیرمخلوط کرده ویک ساعتی میگذاریم تابماند. بعدتخم مرغ هارادرظرفی خوب هم میزنیم.
مرحله 2سپس نمک وشیر را اضافه میکنیم.وهمچنین خمیر مایه وچونه را افزوده و کم کم به مواد اضافه میکنیم.
مرحله 3آرد را یک دفعه اضافه نکنید چون با مواد خوب مخلوط نشده و به صورت گلوله درمی آید. بانوک انگشت خمیر رامخلوط کنیدتاخمیری نرم درست شود.
مرحله 4خمیر را یک ساعت کنار بگذاریدتا ور بیایید وخود رابگیرد.
مرحله 5مقداری از خمیر رابرداشته و به شکل دایره درمی آوریم. سپس در داخل روغن داغ روی حرارت پخته وسرخ میکنیم تا به رنگ طلایی دربیاییند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین